Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu ennen tilauksen tekoa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.

1. Tilaaminen
Verkkokaupassa tuotteita voi ostaa normaaliin tapaan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne käytössä olevilla maksutavoilla.

2. Asiakkuus ja rekisteröityminen
Verkkokauppa on avoinna kaikille. Rekisteröitymällä saat käyttöösi asiakastilin, jossa voit mm. päivittää omia tietojasi ja tarkastella tekemiäsi tilauksia.
Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla omalle asiakastilillesi sinun ei tilausta tehdessäsi tarvitse kirjoittaa osoitetietojasi uudelleen.
Rekisteröitymisen yhteydessä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia eikä verkkokauppa ilmoita niitä ulkopuolisille tahoille. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3. Toimitustapa ja -aika
Tilaukset toimitetaan sähköisesti tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Tilauksen toimitus tapahtuu normaalitilanteessa muutamien minuuttien kuluessa. Maksimissaan toimitus tapahtuu 30 minuutin kuluessa. Kolmansien tahojen, kuten asiakkaan sähköpostipalvelintarjoajasta johtuvat ongelmat saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.
Tilauksen tilasta tiedotetaan sähköpostitse. Virhetilanteissa ota yhtettä

4. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Salin säännöt

 1. Sali on avoinna klo 05.00-23.00 tunnuksen omaavalle henkilölle. Murtohälytys kytkeytyy klo 23.10 joten tiloista tulee poistua viimeistään klo 23.00. Jos aiheutat hälytyksen olet velvollinen korvaamaan siitä aiheutuvat kulut.
 2. Tunnuslukusi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Salille saavutaan AINA omalla tunnuksella.
 3. Jos käytät salioikeuttasi väärin menetät välittömästi tunnuslukusi käyttöoikeuden.
 4. Turvallisuussyistä salilla on nauhoittava kameravalvonta
 5. Sali ei vastaa kadonneesta tai anastetusta omaisuudesta
 6. Sisätiloissa tupakointi ja päihteiden käyttö on kielletty
 7. Liikkuminen salilla vain sisäkengillä. Ulkokengille on oma paikka sisääntulon läheisyydessä.
 8. Rikkoontuneista laitteista tulee heti ilmoittaa henkilökunnalle.
 9. Yhteisen viihtyvyyden takaamiseksi noudata salilla siisteyttä ja järjestystä­
 10. Palauta käyttämäsi painot paikoilleen ja noudata asiallista käytöstä toimiessasi.Painojen heittely kielletty
 11. Jokainen kuntoilee oman kuntonsa mukaisesti ja on siitä vastuussa. Tapaturmien varalta huolehdi vakuutusturvastasi
 12. Magnesiumin käyttö sallittu voimanostotiloissa, muualla kielletty
 13. Salilla on käytössä suihkepulloja ja paperia­ –siivoa jälkesi tarpeen mukaan.
 14. Sali on tarkoitettu aikuisille kuntoilijoille-ikäraja 16v. Lasten tuominen salille on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty
 15. Pukukaapeissa käytössä normaali Abloy lukko. Avaimet ja kaapit numeroitu. Mikäli avaimia katoaa tai pukukaappia käytetään väärin (esim varataan omaan käyttöön) lukitustapa muuttuu.

Viihtyisiä ja kuntoa nostattavia treenejä!

Kuntosali Tiimin henkilökunta